mett-mari-jul-tivoli-2016-harmoni-pavollionen-nisser-julepynt-guld-kobber-510x600

All I wan’t for Christmas

Vi har brugt et helt år på at udvælge de bedste og mest dekorative julepynt i alle afskygninger, så hos Mett-Mari kan du få julepynt lige fra kugler, træer og juledyr til mere unikke ophæng og nøddeknækkere mm.

Vi er bestemt ikke minimalister og det er vi heller ikke når det kommer til jul, så derfor mener vi ikke der kan komme for meget julepynt ind i hjemmet eller på juletræet. Vi kendetegnes gerne for vores “overpyntede” juletræer og fyldte borde.

mett-mari-jul-tivoli-2016-harmoni-pavollionen-nisser-julepynt-etagere-isbjoern-hjort-510x600
mett-mari-jul-tivoli-2016-harmoni-pavollionen-nisser-julepynt-rund-baenk-udendoers-510x600

En lille nisser rejste

Mett-Mari står selv for at designe de mange forskellige nisser hun sælger i Tivoli. Hos Mett-Mari kan du få alt lige fra traditionelle og sjove nisser til rensdyr med teleskop ben og hoveder. Vi har en svaghed for alt hvad der kan bevæge sig, så selvfølgelig har vi også et udvalg af mekaniske nisser i forskellige afskygninger, lige fra faldskærms nisser til store nisser med harmonikaer.

Alle vores nisser er navngivet, som vi selv mener er med til at tilføje ekstra personlighed. Heriblandt har vi haft navne som Rumle, Gammelfar, Frede og Vild med dans mm.

mett-mari-jul-tivoli-2016-harmoni-pavollionen-nisser-julepynt-udendoers-510x600

Ses vi i Tivoli?