I denne søde juletid

Hos Mett-Mari gør vi os meget umage med at udvælge det bedste og mest dekorative julepynt i mange afskygninger. Hos os kan du få pynt lige fra hellige 3  konger, krybbespil og engle til kugler, træer, juledyr, unikke ophæng, figurer og nøddeknækkere mm. Vi er bestemt ikke minimalister og det er vi heller ikke når det kommer til jul, så derfor mener vi ikke der kan komme for meget julepynt ind i hjemmet eller på juletræet. Vi kendetegnes gerne for vores “overpyntede” juletræer og fyldte borde.

Hos os er julen bestemt ikke kedelig, det er en oplevelse i sig selv.

.

En lille nisse rejste

Mett-Mari står selv for at designe de mange forskellige nisser vi sælger i Tivoli. Hos Mett-Mari kan du få alt lige fra traditionelle og sjove nisser til rensdyr med teleskop ben og hoveder. Vi har en svaghed for alt hvad der kan bevæge sig, så selvfølgelig har vi også et udvalg af mekaniske nisser i forskellige afskygninger, lige fra faldskærms nisser til store nisser med lange artiglister.

Alle vores nisser er navngivet, som vi selv mener er med til at tilføje ekstra personlighed. Heriblandt har vi haft navne som Hans & Grete, Gammelfar, Claus, Nikolai og Hr. & Fru. Jensen.

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner