Mød os i Tivoli

Hvor i lille Danmark befinder vi os? 

Som fast tradition i mett-mari familien er vi altid at finde i Tivoli i sæsoner Halloween og Jul. I Vores Tivoli butik er der alt lige from uhyggelige Halloween ting og magisk Julepynt til dine Jule dekorationer og fine Påske kyllinger til fantastisk brugskunst.
Tivoli er en magisk arbejdsplads og vores andet hjem.

Men også på Bakken har vi et par år deltaget i deres julemarked, hvor vi stod i en kæmpebod på den gamle Radiobil bane. Der var det også muligt at finde vores flotte julepynt og juledekorationer i vores udstillinger. 

Om sommeren er vi typisk at finde på forskellige livsstil messer såsom Ledreborg. Men også i vores store showroom i den gamle Staklade ved Tølløse slår vi med glæde dørene op og giver et kig indenfor i vores udstillinger. Her kan du mere eller mindre finde alt imellem himmel og jord lige fra Vintage Møbler til brugskunst i alle afskygninger. 

Vi har ofte åbnet forskellige pop-up butikker hvilket er en hyggelig måde at komme ud i landet og se sig lidt omkring. Senest i 2020 havde i butik i Gilleleje og i en god rum tid lå vi også fast i shopping centeret City 2 Taastrup. 

Sociale Medier. 

Det er altid muligt at finde os i fysisk form og vi informere via Instagram eller Facebook hvor i landskabet vi er for tiden. 

Der er vi altid til at komme i kontakt med og poster ofte nye spændende ting lige fra inspiration til praktisk information og konkurrencer. 

Måske genkender du os fra:

Følg os gerne på Facebook og Instagram