Handelsbetingelser

 

Betaling 

Mett-Mari modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Mett-Mari bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering med GLS (Fragt kr. 45-99)

Du får ved bestilling automatisk den billigst mulige fragtmetode vist til levering i Danmark. Pakker afsendes en gang om ugen og leveres efter 5-7 hverdage.

Reklamationsret 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af varen.

Mett-Mari vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Mett-Mari

Høbjergvej 2

4340  Tølløse

E-mail Mett-mari@mett-mari.dk

Tlf. 25612355

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Mett-mari@mett-mari.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – varen skal være i samme stand og forsvarligt pakket ind ved returnering.

 

Klagemuligheder – oversigt og links: 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til Linda på mailadressen Mett-mari@mett-mari.dk.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig.