Hvem er vi egentlig?

Vi er et godt team af erfarne stylister og dekoratører, som har arbejdet i butiks branchen i mange år med speciale i Julepynt. Vi elsker kreative udfordringer og nytænkning. 

Indehaveren Linda har med sin opfindsomme og kreative begejstring opbygget Mett-Mari igennem mange år. Derudover rejser selv rundt i verden og udvælger den mest spændende og lækre julepynt

Vi bestræber os på at give dem den bedste kundeoplevelse både når det kommer til at inspirere og servicere

Kontakt os

Linda Mett-Mari
Indehaver & Stylist

Mett-mari@mett-mari.dk

Tlf.: 25612355

Om mett-Mari

I 1982 startede Linda Mett-Mari sin marskandiser forretning kaldet Mett-Mari med vintage tøj og smykker på Frederiksberg i København.

Efter et års tid og en flytning længere nede af gaden på Godthåbsvej valgte hun udvide sin forretning. Dels med en kompagnon og et større varesortiment, som omfattede designsopgaver fra Danmarks førende garnfarbrikanter. Efter et par år med succes på design og garn fronten gik hun all in på engros leddet. Her satsede hun på modemessen i Bellacenteret. Dette blev en stor succes da hendes designs blev efterspurt af de førende forretninger i Danmark.

I 1989 Flyttede hun forretningen til København og slog dørene op til det der skulle blive en af Københavns mest succesfulde modeforretninger. Her kunne kunderne få designet og syet tøj efter mål, med speciale i brude- og selskabstøj.

15 år på adressen kaldte på nye udfordringer. Derfor valgte hun at sælge butikken og starte på en frisk. Denne gang med nye ideer inden for interiør og livsstil. Sideløbende havde hun startet en cafe/livsstilbutik på diverse livsstilsmesser i Danmark, såsom Ledreborg Slot og Frederiksberg “Mit hjem er mit slot”. Fra år 2000 dukkede hun første gang op i Tivoli med en bod på julemarkedet med en unik repræsentation af julepynt og interiør.

Det greb om sig og hun exspanderede hurtigt til at residere i en af Tivolis største butikker. Der er hun idag en af de førende indenfor design og salg af nisser samt julepynt.

År 2012 Købte hun en gammel staklade nær bopælen ved Tølløse. Den skulle huse virksomhedens mange aktiviteter for nu havde hun igen fået nye ideer til at profilere virksomheden. Stakladen skulle benyttes til at skabe en unik ramme for et flot showroom, hvor hun har mulighed for at præsentere hendes spændende univers af interiør og have liv når hun ikke deltog på diverse livstilmesser.

 

Følg os gerne på Facebook og Instagram