Mett-mari City 2
Mett-mari City 2
Mett-mari City 2
Mett-mari City 2

Da turen gik til City 2.

Jo den er god nok, det er os der også har været ude i City 2. Nogle kan sikkert huske os derude fra. Der “poppede” vi op for nogle år siden i Fona’s gamle lokaler på næsten 500 kvm. Planen var at vi det kun skulle være til julehandelen men vi blev hængende. Faktisk blev vi hængende i centeret i næsten 2 år.

Hvad gjorde at I blev så længe?

Vi kunne mærke at kunderne virkelig havde manglet en butik som vores. En som skilte sig så meget ud fra resten af butikkerne. Vi havde så mange anderledes ting i vores opsætninger. Nye og vintage ting som blev blandet for at sætte vores unikke præ på indretningen. En del kunder kom i butikken, købte en kop kaffe og gik tur hos os bare for oplevelsen

Der var mange som blev blæst bagover da de kom ind og så vores univers, specielt op til jul. Hos os er julen jo ren magi.

 

Mett-mari City 2
Mett-mari City 2
Mett-mari City 2

Men hvad kunne man så finde os Jer?

Du kunne finde inspiration til alle husets rum. Lige fra din stue til dit soveværelset og hele vejen ud i haven. Intet var umuligt, kun fantasien satte grænsen.

Vi kunne virkelig også trylle hvis du stod og skulle bruge en vært eller værtinde gave. Eller når du bare ville forkæle dig selv. Vi lavede nogle virkelig flotte gavekurve med både brugskunst men også med det store udvalg af kaffe, the og chokolade man også kunne købe hos os.

Hvad med julepynt?

Vores ynglings tid på året er julen. Og er der noget vi elsker er det julepynt. Hos os kunne man finde alt fra gyldne kronhjorte, nisser, engle og fugle. Glaskugler, sløjfer, stjerner og ikke mindst ophæng i alverdens afskygninger. 

Ingen skal gå ned på julepynt og hos hos kan man finde noget til en hver smag. Om du er til den klassiske røde jul eller til vild pink så har vi det.

 

Her kan du følge med i hvor i landet vi er i øjeblikket.

Mett-mari City 2
Mett-mari City 2
Mett-Mari City 2
Mett-mari City 2
Mett-mari City 2

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner

City 2