“Hos Mett-Mari sidder nissen med sin julegrød”

Hvad er mere fantastisk end en lille fræk nisse som driller sig igennem hele december måned. Den karakteristiske fyr er elsket af alle aldre.

Ifølge gammel tro havde hver en gård en lille gårdnisse som boede oppe på høloftet og vogtende over stedet. Huskede man at sætte en stor portion risengrød op til ham med en kæmpe smørklat i, sørgede han for at bringe lykke til menneskerne på gården samt at dyrene var sunde og raske.

Den dag i dag lever han stadig i bedste velgående specielt hos børnefamilierne. Mange har deres lille hus nisse som hver jul kommer frem og driller børnene ved bl.a. at putte ris i deres støvler når de sover, gran under hovedpuden eller farver mælken til deres morgenmad blå. De sødeste af nisserne kommer også med små gaver enten hver dag eller ved advents tid.

Vi har i mange år selv designet vores nisser og hvert år rejser vi til Frankfurt, for at besøge vores faste nisseleverandør. Hos ham designer vi hver enkel nisse med øje for de mindste detaljer og derefter navngiver vi dem. På den måde får hver nisse sin drilske, muntre og charmerende karakter fyldt med personlighed.

Du kan se alle vores frække nisser her.

 

”Fræk nisse, Jul, drilleri & masser af personlighed”

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner