I den søde Juletid…

Gør vi os klar med vores nøje udvalgte julepynt i alverdens afskygninger. Vi gør en kæmpe dyd ud af at finde det bedste og mest dekorative julepynt til netop dig og dine juledekorationer. 

Men hvad kan man så finde? 

Jamen hos os kan du få pynt lige fra hellige 3  konger, krybbespil og engle til kugler, træer, juledyr, unikke ophæng, figurer og nøddeknækkere mm.

Vi er bestemt ikke minimalister og det er vi heller ikke når det kommer til jul. Så derfor mener vi ikke der kan komme for meget julepynt ind i hjemmet eller på juletræet.
Vi kendetegnes gerne for vores “overpyntede” juletræer og fyldte borde.

Hos os er julen bestemt ikke kedelig, det er en oplevelse i sig selv.

 

 

 

Vi er allerede begyndt at tælle ned til juleaften

 

 
 

En lille Nisse rejste

Vi designer selv de mange forskellige nisser vi sælger i Tivoli. og vi tør påstå du kan få alt lige fra de traditionelle og sjove nisser til rensdyr med teleskop ben og teleskop hoveder.
Vi har simpelthen en svaghed for alt hvad der kan bevæge sig, så selvfølgelig har vi også et udvalg af mekaniske nisser i forskellige afskygninger, lige fra faldskærms nisser til store nisser med lange artiglister.

I alle år vi har solgt nisser har vi navngivet dem. lige fra royale til bekendte ansigter vi møder på vores vej ligger navn til dem. Vi syntes at det er sødt og personliggør dem til at være meget mere en blot en nisse. Hvem kender ikke en Morten eller en Frederik? 

Hvornår er det nu lige Julen starter? 

På Tivoli’s officielle hjemmeside er det muligt at finde meget mere information omkring deres åbningstider osv under Jule sæsonen ’22.

Vi glæder os til at åbne dørene, som et barn gør til sine julegaver. 

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner