Mett-mari Staklade
Mett-mari Staklade
Mett-mari Staklade
Mett-mari Staklade
Mett-mari Staklade

Den gamle stakladen ved Tølløse

Tilbage i år 2012 blev det tid til at udvide Mett-Mari’s univers. samtidig ville skæbnen at den gamle staklade lige uden for Tølløse blev en mulighed så der blev slået til. Den er med tiden blevet renoveret og det smukkeste showroom er nu at finde indendørs.

Hele vores univers afspejler sig når man kommer ind af døren. Vi har fyldt de ca. 200 kvm på med en masse fantastisk fund og dejligt brugskunst. Ældre møbler vi selv renoveret og smukke tekstiler fra egen systue.

Det sjove ved boligindretning er at folk sjældent er enige i hvordan en indretning skal være. Vi syntes det er helt fantastisk at vi er så forskellige hver i sær og at vores indretning i den grad afspejler hvem vi er.

Hos os er der plads til forskellighed. Vi har mange som elsker det lyserøde univers. Andre foragter det og er mere til vores kongeligt vaser og det mere klassiske. 

“Lad din indretning afspejle dit indre jeg”

Mangler du ideer til din indretning?

Hvis du mangler ideer til din indretning eller måske gaven til en du holder af står vi klar til at hjælpe dig. Det kan også været at du står og skal holde et arrangement og mangler ideer til din borddækning. Det kan vi også hjælpe dig med. Vi har et bredt udvalg af lys, vaser, stager og smukke ranker man kan bruge på bordet. Kun fantasien sætter grænser. 

Men hvornår har i åbent? 

Vi har dog kun åbent i perioder da vi ofte er flere steder i landet. Du kan følge med her eller på facebook og instragram hvornår der er åbent. 

 

 

Mett-mari Stakladen

Er du i tvivl om du er det rigtige sted, så kig efter vores glade buddha.

Mett-mari stakladen
Mett-mari Staklade
Mett-mari Staklade

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner