UD I DET kølige blå

“Nyd en kop Te”

Kender du det øjeblik hvor at du opdager blomster så småt begynder at springe ud i den sene vintertid? Det kribler i dine fingre for at komme udendørs i haven. 

Jeg får i hvert fald den trang når jeg kommer til Februar måned at nu har jeg simpelthen lyst til at tage min kop Te og sætte mig ud på min yndlings bænk og nyde det gode vejr samt fugle der så småt begynder at vende hjemad. 

Men en god hyggekrog laver jo ikke sig selv. Det kræver en god bænk og et lille afsætnings bord til din kop. Da vintertiderne stadig er lidt mørke skader det jo aldrig med et par time lanterner eller lamper som giver et hyggeligt lys. Et lunt og lækkert tæppe og en blød pude i hyggen tilføjer kun det ekstra skud af hygge hvis du spørger mig. Og glem nu endelig ikke massere af blomster og grønt. Hyacinter er et skønt valg i denne tid og er nemme at anskaffe sig, de bliver jo nærmest kastet efter dig i supermarkederne. Derudover er have figurer altid gode til at give haven og din hyggekrog lidt facon. 

Har du et drivhus eller halvtag? Heldige dig, det er noget vi er mange som missunder og dine muligheder bliver kun større. 

Billederne er fra Vinter i Tivoli.

“No Winter last Forever

No Spring skips it’s turn”

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner