Et showroom skal der til

Et mix af nyt & vintage

Jeg er af den holdning at for at skabe et helt fantastisk og personligt hjem, skal der lidt af hvert til. Stort set alle ligger inde med nogle skønne ting. Noget er gået videre fra kære familie medlemmer eller nogle gode vintage fund du finder kært. Det gør jeg i hvert fald. Og en rigtig god måde at få ens ting til at komme til sin ret på kan være ved at mikse det. Bland det med nogle nye lækre ting. Det kan være nye blomster skjulere på bordet eller fantastiske tekstiler.

På en tur igennem Mett-Mari vil du med garanti finde ting i forskellige typer materialer. Hvis du spørger mig er det et lille fantastisk inspirerende sted. 
I perioder er der faste åbningsdage og ellers er der åbent efter aftale. 

“More is More” er helt sikkert et Motto her. Det ser du tydeligt på de mange fyldte borde. Men også med nogle af de nærmest overdådige skulpturer og diverse dekorative ting. Jeg tør næsten vove at påstå at kvinden bag Mett-Mari har konstant kriblen i fingrene for at fylde mere på showroomet. Og ser du et tomt område er der råd for det. Mak 5 minutter efter er det atter fyldt. Ordet tomt er simpelthen ikke et ord der bruges her. 

Billederne er fra vores showroom.

Men hvad er der at byde på?

Det er minsandten et vældig bredt spørgsmål og jeg tænker du kan finde godt og væld alt imellem himmel og jord når det kommer til boligindretning.

Jeg er sikker på du for eksempel kender den med at du står og har inviteret til fint besøg men borddækning har det med altid at være den samme. Nogle gange kan det bare være svært at stå alene og opfinde den dybe tallerken. 

Derfor kan jeg kun anbefale en tur forbi showroomet i åbningstiden (vel og mærke) der vil helt sikkert være et godt mix af alt du kunne bruge til at skabe et helt fantastisk bord dine gæster med garanti vil komplimentere. Og du får også gerne et lille råd med på vejen.

Et smukt dækket bord er langt fra det eneste der er at hente hos Mett-Mari. Jeg ville sige det mere eller mindre kun er din fantasi der sætter grænser. 

“Sjove skulpturer, skønne potter, hyggelige lysestager, lækker nips og vintage sølvtøj er blot nogle af de ting der er at finde.”

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner