Wonder of the Sea

“Bølgernes inspiration”

Nogle gange må julen gerne være lidt anderledes end det du ser alle andre steder. Så det at søge inspiration fra forskellige steder i verden er jo ikke så tosset.

Jeg har ladet mig inspirere af stranden og vandet vidunderlige skabninger. Lige fra farverige vandmænd til eventyrlige havfruer. For mig må et juletema godt være spændende og være lidt af et tale emne som man kan fordybe sig lidt i.

Dette tema havde jeg stillet op inde i Tivoli.  Og selvom det for mange er en splittet smagssag, var stort set alle betaget af det. Børnene lod fantasien løbe løbsk.

Havets farver er simple elegante. Jeg valgte at køre det i primært blålige og lyserøde nuancer. Men i sandhed har havet jo meget mere end blot dem at byde på. Så det er klart et tema jeg ville anbefale den kreative og farveglade at kaste sig ud i.

Hvis man ikke ønsker at gå “helt-amok” kan man starte i det små med en simple lys fads dekoration. Hvilket i følge mig sagtens kan gøres med den wow effekt havet har. 

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner