Bring vinteren indendørs

Vi forsøgt at skabe en fortryllende vinterlig fornemmelse.

Ved at bruge de nærmest frost udseende planter samt prismer i grenene giver det en stemning af tidlig vintermorgen. Hjortene er kommet frem fra deres skjul og står nu flot og pryder indretningen. Sølvtøjet giver en form for eksklusivitet samt lysestagerne bringer en hyggelig belysning i de mørke vintermåneder.

The Magic

of

Winter

Her har vi fokuseret på at fremhæve vores flotte hjorte samt de frostramte planter. sølvopsatsen tilføjer noget eksklusivitet som dermed samtidig blødgør indretningen. I den mørke vintertid kommer man hurtigt til at savne lidt lys og varme, derfor har vi brugt 2 af vores velduftende lys, der også har lidt af det frostramte look vi vil fokusere på her. Den forstenede træ skulptur i hjørnet giver lidt kant og dens mørke farver komplimentere hjortene.

Vinteren kan være en inspiration i sig selv.

Her har vi fokuseret på et bord med betonplade der skaber et råt og køligt look. for at opvarte det har vi valgt et lækkert blødt tæppe og en vinterlig pude som bringer den lune hygge til hjemmet. Et par fine kobber lanterner bringer et varmt lys hvilket er velkommen i de mørke vinter måneder.

Vinter er lig med hygge og varme i stuen.