EN midnat's blå Jul

Julen i blå nuancer.

De sidste par år er jeg virkelig faldet pladask for den mørke midnat blå farve. Og jeg syntes den giver et lækkert pift til det hvide og sølv. 

Jeg er valgt at sætte fokus blå Blå kugler da de i mine øjne er så smukke. De giver lidt ekstra til juletræet når julelyset rammer dem og reflektere lyset rundt på resten af julepynten. 

Da mit andet hjem er Tivoli kan jeg ikke undgå at nævne at påfugle står mit hjerte nært. For mig er symbolet på tivoli. Så små påfugle på clips blandet med de større giver så meget udtryk på mit Juletræ og i mine juledekorationer. Og så er det jo i sandhed en smuk og besynderlig fugl. 

Hvis man skal gå i dybden med farven blå’s betydning, siges det er den skaber en følelse ro, afslapning og orden. Jeg tror jeg taler for stort set alle når jeg siger at julen er en kærlig men travl tid på året, og at et lille roligt afbræk kan være nødvendigt. Derfor kan det fra et farvebetydnings synspunkt være et smart træk at drage den blå farve ind i hjemmet i juletiden. 

 

Billederne er fra vores Jul i Tivoli.

Følg os gerne på Facebook og Instagram

Del Med dine venner