Mød os rundt omkring i landet

Hvor i lille Danmark befinder vi os? 

Som fast tradition i mett-mari familien er vi altid at finde i Tivoli i sæsoner Halloween og Jul. I Vores Tivoli butik er der alt lige from uhyggelige Halloween ting og magisk Julepynt til dine Jule dekorationer. Også til Forår har vi været at finde derinde, der havde vi bl.a. fyldt vores hyggelige bod op med forårs lækkerier til hjemmet og fine Påske kyllinger.
Tivoli er en magisk arbejdsplads og vores andet hjem.

Men også på Bakken har vi et par år deltaget i deres julemarked, hvor vi stod i en kæmpebod på den gamle Radiobil bane. Der var det også muligt at finde vores flotte julepynt og juledekorationer i vores udstillinger. 

Om sommeren er vi typisk at finde på forskellige livsstil messer såsom Ledreborg. I perioder er vores store showroom i den gamle Staklade ved Tølløse også åben. Her kan du mere eller mindre finde alt imellem himmel og jord lige fra Vintage Møbler til brugskunst i alle afskygninger. 

Vi har ofte åbnet forskellige pop-up butikker hvilket er en hyggelig måde at komme ud i landet og se sig lidt omkring. Senest i 2020 havde vi butik i Gilleleje og i en god rum tid lå vi også fast i shopping centeret City 2 Taastrup. 

Sociale Medier. 

Det er altid muligt at finde os i fysisk form og vi informere via Instagram eller Facebook hvor i landskabet vi er for tiden. 

Der er vi altid til at komme i kontakt med og poster ofte nye spændende ting lige fra inspiration til praktisk information og konkurrencer. 

Måske genkender du os fra:

Følg os gerne på Facebook og Instagram